Sikeres nyitány a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson Featured

Fotó: futanet.hu Fotó: futanet.hu

A 2015 a futás jubileumi éve program a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás ünnepi hétvégéjén szombaton a rövidebb távokkal indult (összesen 7 táv). Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be (Verrasztó Dávid Európa-bajnok úszó, Hevesi Tamás énekes, dr. Zacher Gábor toxikológus is indult), majd a 2,5 km négy versenyének rajtjai következtek. A szűkített szigetkört először az iskolai csapatok teljesítették, a két rajt mindegyike teltházas volt, de az egyéni nevezők délutáni két futama is igazi közönségsiker volt. A Suhanj! fogyatékkal élők futama és a Családi futás 750 méteréhez pedig azok csatlakoztak, akik még csak ismerkednek a futás, a sport világával.
Minden idők legnépesebb magyarországi szabadidősport eseménye (előzetesen több mint 25 ezer nevezés érkezett), a kétnapos 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás vasárnap folytatódik a félmaratonnal és a 10 km-es klasszikus Vivicittá Városvédő Futással, majd a 7 km-es távval. Az egyébként is sok türelmet igénylő budapesti közlekedés helyzete holnap tovább változik a verseny idejére. Mielőtt bárki - akár tömegközlekedéssel, akár autóval - útnak indul, az aktuális helyzetről érdemes tájékozódni a forgalmivaltozasok.hu oldalon.

Rate this item
(0 votes)
Zsuppán András

Számomra minden sportoló egyformán fontos. Legyen olimpiai bajnok, vagy kisiskolás, ép, vagy fogyatékkal élő. Társaimmal együtt azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy eddig egyedülálló módon, mindenki egy csapatban lehessen. A MI közös csapatunkban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A SportMindenkinek.hu egy teljes funkciós sportportál. Folyamatosan bővülő kínálatunkban nemre, korra és eredményességre való tekintet nélkül, bárki megmutathatja magát.
A sport legyen öröm, a sport legyen mindenkié!

Emberi Erőforrások Minisztériuma