Várakozáson felüli szereplés a judo Eb-n Featured

Várakozáson felüli szereplés a judo Eb-n Fotó: MSOSZ

2 arany-, 1 ezüst-, és 4 magyar bronzérem született a Speciális Olimpia Judo Európa-bajnokságán.
A kontinensbajnokságot december 6. és 10. között Szentpéterváron rendezték.
7-én a mérlegelés után az összes résztvevő közös edzésen vett részt, majd délután a sportolókat elvitték egy vidám parkba, ahol önfeledt szórakozással oldották a versenyizgalmakat.
8-án zajlott a divíziók kialakítása, amiben Juhász József szakágvezetőt is felkérték, hogy vegyen részt, segítse a technikai vezetés munkáját.
9-én zajlott maga a verseny, a küzdelmek során a magyar csapat a várakozáson felül szerepelt, Gátfalvi Vivien két súlycsoportban aranyérmes lett, Váczi Alexandra ezüstérmet szerzett, a fiúk mezőnyében Jakab Hunor, Kántor Gábor, Ivanics Márton, Markó Gergely bronzéremig jutott. Jakab Hunor sajnos a körmérkőzéseknél alkalmazott pontszámítás miatt csúszott le egy ponttal az ezüstéremről. Büszkék lehetünk sportolóinkra. A verseny után egy hangulatos bowling partin oldották ismét a feszültséget sportolóink.
Honlapunk csatlakozik a Magyar Speciális Olimpia Szövetséghez, mely gratulál judósainknak a kiváló szereplésért, valamint megköszöni a felkészítők munkáját! Juhász József szakágvezető mellett Juhász Dániel szakágvezető helyettes a közös edzéseken segítette a felkészülést és a versenyen segítette a sportolókat, dr. Jády György delegációvezető pedig segítette a zökkenőmentes versenyzést, mindig ott volt, amikor és ahol szükség volt rá.

Rate this item
(0 votes)
Zsuppán András

Számomra minden sportoló egyformán fontos. Legyen olimpiai bajnok, vagy kisiskolás, ép, vagy fogyatékkal élő. Társaimmal együtt azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy eddig egyedülálló módon, mindenki egy csapatban lehessen. A MI közös csapatunkban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A SportMindenkinek.hu egy teljes funkciós sportportál. Folyamatosan bővülő kínálatunkban nemre, korra és eredményességre való tekintet nélkül, bárki megmutathatja magát.
A sport legyen öröm, a sport legyen mindenkié!

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Friss hírek