Veres Amarilla újra világbajnok lett Featured

Veres Amarilla aranyérmet szerzett a Sharjaban megrendezett U23-as Kerekesszékes Vívó Világbajnokságon. A nyíregyházi kiválóság az egri rendezésű felnőtt világbajnokságon szerzett bronzérme után most korosztályos világbajnoki aranyéremmel örvendeztette meg a szurkolókat. Amarilla ezzel az eredményével még közelebb lépett a riói paralimpiai utazáshoz.
A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a kvalifikációs verseny világkupa számokkal folytatódik, ahol a női versenyszámokban Amarilla mellett Krajnyák Zsuzsannának, Jurák Andreának, Dani Gyöngyinek és Hajmási Évának szoríthatunk. A férfiak mezőnyében Osváth Richárd, Tarjányi István és Mató Gyula száll versenybe a sportág kvalifikációs helyeiért.

Rate this item
(0 votes)
Zsuppán András

Számomra minden sportoló egyformán fontos. Legyen olimpiai bajnok, vagy kisiskolás, ép, vagy fogyatékkal élő. Társaimmal együtt azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy eddig egyedülálló módon, mindenki egy csapatban lehessen. A MI közös csapatunkban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A SportMindenkinek.hu egy teljes funkciós sportportál. Folyamatosan bővülő kínálatunkban nemre, korra és eredményességre való tekintet nélkül, bárki megmutathatja magát.
A sport legyen öröm, a sport legyen mindenkié!

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Friss hírek