Hat nemzetközi verseny 2015-ben Egerben

Fotó: Róth Tamás, sportmindenkinek.hu Fotó: Róth Tamás, sportmindenkinek.hu

Minden eddiginél több hazai nemzetközi versenyt rendez ebben az évben a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB). Hat kiemelkedő eseménynek – köztük egy-egy világ- és Európa-bajnokságnak – Eger ad otthont, de ez a szám is tovább emelkedhet.

Februárban judo Világkupa-verseny lesz Egerben, márciusban az asztaliteniszezők a Hungarian Openen küzdenek egymással a világranglista-pontokért. Májusban nemzetközi úszó-, augusztusban a tervek szerint csörgőlabdaversenyre kerül sor a hevesi megyeszékhelyen.

A kerekesszékes vívó-világbajnokságot szeptemberben, az erőemelő Európa-bajnokságot novemberben rendezik Egerben.

Nem született még döntés az idei női ülőröplabda Európa-bajnokság helyszínéről, amelynek rendezésére a bosnyákok is benyújtották pályázatukat.

 

Forrás: Bernau Péter, MPB

 

Rate this item
(0 votes)
Zsuppán András

Számomra minden sportoló egyformán fontos. Legyen olimpiai bajnok, vagy kisiskolás, ép, vagy fogyatékkal élő. Társaimmal együtt azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy eddig egyedülálló módon, mindenki egy csapatban lehessen. A MI közös csapatunkban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A SportMindenkinek.hu egy teljes funkciós sportportál. Folyamatosan bővülő kínálatunkban nemre, korra és eredményességre való tekintet nélkül, bárki megmutathatja magát.
A sport legyen öröm, a sport legyen mindenkié!

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Friss hírek